Pe scurt: lucrez in HR, am terminat Jurnalism si Psihologie. Sunt pasionata de Process Communication Model, NLP, people development, calatorii, natura si motociclism. Invat in fiecare zi ceva nou si scopul meu, aici, este sa te sustin si sa te ghidez in atingerea obiectivelor personale si profesionale pe care le ai. Construim impreuna, pas cu pas. Eu sunt orientata catre actiune si rezultate, ceea ce inseamna ca, pe parcursul unui program de dezvoltare si tu va trebui sa actionezi, pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Pe larg: am lucrat mai bine de 12 ani in online si IT, iar asta mi-a creat un mindset analitic. De la programatori am invatat ca regula de baza, cand programezi, e sa stii 3 lucruri: informatia pe care o ai (input), felul cum poate fi procesata si unde trebuie sa ajunga acea informatie (output). Iar principiul acesta se aplica in orice situatie.

La 38 de ani am decis ca vreau sa fac o schimbare. Stiam ca, nefiind o persoana tehnica, acela era maximum pe care il puteam atinge, in acel domeniu. Eram nemultumita de ce faceam, de cat castigam si de lipsa de perspectiva. Cartea lui Ken Robinson, ”Finding your element”, m-a ajutat sa imi (re)gasesc drumul: ceea ce dintotdeauna mi-am dorit sa fac, dar nu am avut curaj, ori timp, ori bani.

Schimbarea a durat 2 ani si a fost, in unele momente, foarte dificila. M-am lovit de: ”La varsta asta ti-ai gasit sa o iei de la zero?”, sau “Vrei sa faci HR?! asta inseamna sa pornesti ca junior si sa castigi in consecinta, din ce o sa traiesti?!”. Am terminat Facultate de Psihologie in paralel cu jobul, am facut 2 ani terapie si coaching; am schimbat jobul si am luat-o de la zero in HR – nu ca junior, ci ca manager. Am invatat in 2 ani cat altii in 5, doar fiindca stiam exact unde vreau sa ajung.

Azi sunt acolo unde mi-am propus atunci sa fiu, atat ca job si nivel de cunostinte, cat si financiar. Si stiu ca se poate nu doar sa faci o schimbare profesionala la 40, ci chiar sa incepi sa sofezi la 41 si apoi sa iei si permisul moto la 42 (caci stand in coloana, in masina, nici macar sa citesti nu poti). De aceea ii voi sustine la randul meu, pe cei care au determinarea sa faca o schimbare, in viata lor profesionala sau personala. Pentru ca ”Yes, You Can!“.